Wil je een mini cursus of juist een uitgebreide cursus? Samen met andere papa's en mama's de cursus volgen of liever gewoon vertrouwd bij jullie thuis?
Het kan allemaal. De keuze is aan jou.

Sonja Zantinge doula, zwangerschapscursus Relaxed Bevallen en Hypnobirthing zwangerschap- en geboortecoach in Overijssel, Drenthe, Twente, Friesland en Gelderland.
Relaxed Bevallen groep 5 x 2 uur 295,-
Relaxed Bevallen prive 4 x 2 uur 395,-

Dit kun je verwachten:

 • Inclusief: Boek relaxed bevallen, Hypnobirthingtechnieken, Mp3 oefeningen, support via telefoon, mail en app tot aan je bevalling, handouts, tips van mij als doula
 • Deze uitgebreide en complete cursus Relaxed Bevallen met Hypnobirthing en Mindfulness is voor jou en je partner. Niks niet zweverig, maar super praktisch. 
 • Jij en je partner leren hoe je relaxter kunt bevallen door je kennis over bevallen effectief te vergroten, praktische tips, en hypnobirthing-ontspanningstechnieken.
 • Locatie groepscursus: Gezondheidscentrum Rollepaal Dedemsvaart

 • Wanneer: groepscursus op woensdagavond. Inloop vanaf 19.15 uur. Cursustijden: 19.30 - 21.30 uur. De 4e avond is zonder partner.
  Privecursus: in overleg bij jullie thuis.

 • Grootte groepscursus:
  Min. 3, max 4 stellen. Bij aanmelding van 2 stellen kun je in 4 bijeenkomsten

  - bij één van jullie thuis met een ander stel € 295 per stel of
  - jullie volgen de cursus alleen bij jullie thuis voor € 395
 • prive cursus: reiskosten vanaf 10 km van Dedemsvaart: 0,28 p/km

  Meer weten? Lees dan dit blog, de FAQ, de Algemene Voorwaarden of beluister de Podcast op deze website (aanrader!).
  Wil je alvast aanmelden of heb je een vraag? App me dan met vermelding van je uitgerekende datum, welke cursus je wilt volgen en of je dit in de groep of prive wilt. Ik stuur je dan een inschrijfformulier en we overleggen wanneer jullie kunnen starten.
Sonja Zantinge doula, zwangerschapscursus Relaxed Bevallen en Hypnobirthing zwangerschap- en geboortecoach in Overijssel, Drenthe, Twente, Friesland en Gelderland.
Mini zwangerschapscursus groep 1 x 5,5 uur 155,-
Mini zwangerschapscursus prive 2 x 2 uur 180,-

Dit kun je verwachten:

 • Inclusief:
  Groep: Een tot in de puntjes verzorgde lunch met vegetarische opties, lekkere theetjes en koffie, support via telefoon, mail en app tot aan je bevalling, handouts, tips van mij als doula.
  Prive: support via telefoon, mail en app tot aan je bevalling, handouts, tips van mij als doula
 • Nuchter en leerzaam, gezellig en mannenproof. Je leert samen met je partner hoe je kunt zorgen voor een positieve bevalervaring en hoe om te gaan met pijn, stress en angst. 
 • Voor als jullie niet zoveel tijd hebben en jullie je toch willen voorbereiden. Dat kan met deze inspirerende en effectieve mini zwangerschapscursus in 1 dag in een groep of in 2 momenten bij jullie thuis.
 • Ook heel goed als opfriscursus te volgen. 
 • Groep: minimum 3. Bij aanmelding van 2  geef ik jou en je partner de mogelijkheid om in 2 bijeenkomsten van 2 uur te volgen:
  - bij één van jullie thuis met een ander stel € 155 per stel 
  of
  - jullie volgen de cursus bij jullie thuis voor € 180

  Prive cursus: reiskosten buiten 10 km van Dedemsvaart  0,28 per kilometer.  
 • Dit zijn de Algemene Voorwaarden

  Wil je meer ontdekken over wat de cursus voor jullie kan betekenen of alvast je plekje reserveren? App me dan met vermelding van je uitgerekende datum en of je de cursus in de groep of privé wilt volgen. Ik stuur je dan een inschrijfformulier en we overleggen wanneer jullie kunnen starten.

Sonja Zantinge doula, zwangerschapscursus Relaxed Bevallen en Hypnobirthing zwangerschap- en geboortecoach in Overijssel, Drenthe, Twente, Friesland en Gelderland.