Zwangerschapscursus

Sonja Zantinge doula, doula Hardenberg en Dedemsvaart zwangerschap- en geboortecoach in Overijssel, Drenthe, Twente, Friesland en Gelderland. Zwangerschapscursus. Review

Na allerlei verhalen en filmpjes te hebben gezien, gehoord en gelezen over bevallingen was ik op zoek naar een cursus omdat ik graag op een positieve manier terug wou kijken op mijn bevalling. Op deze manier kwam ik op de site terecht van Sonja, daar vond ik informatie over de cursus relaxed bevallen. “Een positieve bevalervaring, hoe je fijner en relaxter kunt bevallen, hoe je onnodige pijn voorkomt, hoe je je lichaam ontspant door technieken die je thuis oefent” waren teksten die mij erg aanspraken over deze cursus. Ook leek het mij prettig dat ik thuis de hand-outs nog eens kon nalezen. Daarom heb ik besloten om me aan te melden voor deze cursus.  

Je kunt meer regie over je bevalling hebben dan je denkt

Mijn partner en ik hebben deze cursus samen gevolgd en we kunnen positief terugdenken aan deze cursus, en aan de bevalling! Tijdens de cursus hebben we onder andere meer kennis gekregen over de bevalling zelf. We hadden zelf ook al kennis opgedaan over de bevalling maar Sonja heeft ons nog meer kunnen vertellen over dingen die we nog niet wisten, maar ook handige dingen om rekening mee te houden, en dat je meer regie over je bevalling kunt hebben dan je denkt.  

 

Ze heeft de cursus aangepast naar onze vragen en interesse. Het was erg prettig dat ze de tijd nam en we konden gerust elke vraag stellen. Daarnaast waren het boek en de oefeningen een fijne aanvulling. Aan het einde van de cursus hadden we voor ons gevoel alle kennis en informatie opgedaan die we nodig hadden voor een relaxte bevalling.  

Door de cursus kunnen we positief terugkijken op mijn bevalling

 

En dat bleek ook zo te zijn, we zijn blij dat we voor deze cursus hebben gekozen. Door deze cursus kunnen mijn partner en ik met een positief gevoel terugkijken op de bevalling!

Ook na de bevalling hebben we nog contact gehad met Sonja en is ze op kraambezoek geweest om ons kindje te bewonderen, waarbij we een mooi persoonlijk cadeau mochten ontvangen.  

Al met al een zeer fijne ervaring met Sonja! 

Familie Valk