'Een moeder voor moeders.'

Sonja Zantinge doula, doula Hardenberg en Dedemsvaart zwangerschap- en geboortecoach in Overijssel, Drenthe, Twente, Friesland en Gelderland. Zwangerschapscursus. Review

Op de website van Sonja stond zoiets als: ik wil dat jij je gehoord en gezien voelt. Dat raakte me. Vanaf het begin hebben mijn man en ik hele openhartige gesprekken kunnen voeren met haar.

Sonja is een warme, zorgzame, sterke vrouw die nooit over grenzen is gegaan hoewel ze enorm krachtig is en veel kennis bezit. Ze overpowert nooit maar deelt inzichten, stelt vragen, laat stiltes vallen, tast af en doet alles vooral met veel liefde. Een moeder voor moeders.

Ook tijdens onze contactmomenten was ze heel zorgzaam en aanwezig. Bij Sonja heb je de volledige aandacht. Tijdens de bevalling hebben we diezelfde liefdevolle aandacht mogen ervaren. Nooit dominant maar helder, moederlijk en rustig.

Zonder jou, Sonja, hadden we komst en geboorte van ons meisje niet zo kunnen voorbereiden. Dank je wel dat je er was en we mochten genieten van jou, voor alle inzichten en kennis die je deelde. Je bent een vrouw om naar op te zien. Namasté.