'Had ik dit maar geweten bij mijn eerste bevalling.'

Doula Sonja in Dedemsvaart, begeleiding bij zwangerschap en geboorte in Overijssel, Drenthe, Twente, Gelderland en Friesland. Doula Sonja  in het Noorden en Oosten van het land.

Een doula? Ik wist voor mijn 2e zwangerschap niet eens wat het was, totdat ik er in een tijdschrift over las.

Het sprak me aan. Ik ben op Google op zoek gegaan en zo kwam ik terecht bij Sonja. Contact opgenomen en al snel zaten mijn man en ik  samen met haar op onze bank. We hadden gelijk een prettig gevoel bij haar.

Wat hebben wij veel steun gehad aan een doula, zoveel informatie wat wij niet wisten over een bevalling en wat er allemaal bij komt kijken.

 

Had ik het maar geweten bij mijn eerste bevalling. Sonja staat je bij op alle vlakken...ze geeft zo ontzettend veel rust. Onze slogan: met een doula aan je zij heb je je handen vrij. Ik heb optimaal kunnen genieten van mijn zwangerschap.  Ondanks dat mijn bevalling uitmondde in een spoedkeizersnee hebben zowel mijn man als ik complete rust ervaren. Sonja zorgde samen met mijn man ervoor dat het geboorteplan gehanteerd werd.

Ik kan dan ook iedereen aanraden om een doula in te schakelen. Ze neemt al je zorgen en onzekerheden weg en minstens zo belangrijk ze geeft je de kracht dat je het kunt! Dat is zo'n ontzettend fijn gevoel.

Sonja heeft er voor gezorgd dat deze zwangerschap en bevalling als zeer prettig is ervaren. Wij kunnen met een heerlijk gevoel terug kijken op een wonderlijke bevalling. Dankjewel Sonja!
Linda en Sertaç