Boeken

Een verfrissende kijk op zwangerschap, geboorte en kraamtijd.
Positief over bevallen is een echte must have

 

voor vrouwen van nu. Vergeet alle negatieve berichtgeving en angst rondom bevallen en lees dit heerlijk positieve boek vol met alles wat je moet weten over zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Te leen bij mij of te koop hier

Anna Myrte Korteweg schrijft in de Vrije geboorte over het belang van eigen regie en de zin en onzin van veel protocollen. Ook praktische aspecten zoals het omgaan met pijn en de rol van de vader komen aan bod. Daarnaast gaat Korteweg in op de positieve rol die mindfulness kan spelen.

Te leen bij mij of te koop hier.


Dit boek kreeg ik van een prachtige vrouw, moeder en survivor om de kennis door te geven.

When Survivors Give Birth is geschreven voor zwangere vrouwen en hun familie die vroeg seksueel misbruik overleefd hebben, professionals in de geboortezorg. De auteurs gaan vakkundig en medelevend de ongebruikelijke en verontrustende uitdagingen aan die zich voordoen voor overlevenden van misbruik tijdens de bevallingservaring. Het eerste deel informeert de lezer over de impact van vroeg seksueel misbruik op kinderen, volwassenen en op alle aspecten van het krijgen van kinderen.
Het tweede deel leert vaardigheden in communicatie, zelfhulpvaardigheden, counseling en psychotherapie-technieken. De derde heeft betrekking op klinische uitdagingen en oplossingen voor artsen, verpleegkundigen, verloskundigen, doula'ss en anderen. 

Het boek is te leen bij mij of hier te koop.